4 Replies Latest reply on Apr 24, 2014 6:23 PM by thomasong

    Help, no video of the second participant too

    thomasong

      I set up openfire working with Jitsi VideoBridge Plugin, but has problem now.

       

      1. on ofmeet

          there is no video of the second participant, only show my video

           the setting of ofmeet is

       

      var config = {

          hosts: {

              domain: '172.167.1.108',

              muc: 'conference.' + window.location.hostname, // FIXME: use XEP-0030

              bridge: 'jitsi-videobridge.' + '172.168.1.108' // FIXME: use XEP-0030

          },

          useIPv6: false, // ipv6 support. use at your own risk

          useNicks: false,

          useWebsockets: true,

          resolution: "360",

          bosh: window.location.protocol + "//" + window.location.host + '/http-bind/' // FIXME: use xep-0156 for that

      };

       

       

      there is no error logs on openfire

       

      2. on jitsi

           I can call by jitsi by voice, but on video, still can not see second partiner.

           Can you tell me how to resolve this problem, i have no idea now, don't know how to solve this problem.

       

          

      ~               

        • Re: Help, no video of the second participant too
          thomasong

          This is logs from Chrome

           

          This appears to be Chrome main.js:303

          status 1 main.js:109

          status 3 main.js:109

          connected main.js:91

          SEND: <presence xmlns='jabber:client'/> main.js:83

          doJoin 0pr2onedjbp4x6r nic main.js:506

          SEND: <presence to='0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108/nic(l0n34)' xmlns='jabber:client'><x xmlns='http://jabber.org/protocol/muc'/></presence> main.js:83

          getConstraints ["audio", "video"] 360 undefined undefined main.js:363

          getUserMedia

          Object {audio: Object, video: Object}

           

          main.js:343

          RECV: <presence xmlns="jabber:client" to="zs0r20crgnly2e29@172.168.1.108/zs0r20crgnly2e29" from="0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108/nic(l0n34)"><x xmlns="http://jabber.org/protocol/muc#user"><item jid="zs0r20crgnly2e29@172.168.1.108/zs0r20crgnly2e29" affiliation="owner" role="moderator"/><status code="201"/></x></presence> main.js:82

          onPresence

          [presence, context: presence, jquery: "2.0.3", constructor: function, init: function, selector: ""…]

           

          muc.js:38

          SEND: <iq type='set' to='0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108' xmlns='jabber:client'><query xmlns='http://jabber.org/protocol/muc#owner'><x xmlns='jabber:x:data' type='submit'/></query></iq> main.js:83

          RECV: <message type="groupchat" from="0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108" to="zs0r20crgnly2e29@172.168.1.108/zs0r20crgnly2e29"><body>This room is locked from entry until configuration is confirmed.</body></message> main.js:82

          onMessage

          [message, context: message, jquery: "2.0.3", constructor: function, init: function, selector: ""…]

           

          muc.js:110

          RECV: <message type="groupchat" from="0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108" to="zs0r20crgnly2e29@172.168.1.108/zs0r20crgnly2e29"><body>This room is now unlocked.</body></message> main.js:82

          onMessage

          [message, context: message, jquery: "2.0.3", constructor: function, init: function, selector: ""…]

           

          muc.js:110

          RECV: <iq type="result" from="0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108" to="zs0r20crgnly2e29@172.168.1.108/zs0r20crgnly2e29"/> main.js:82

          onUserMediaSuccess main.js:348

          mediaready.rayo main.js:186

          SEND: <iq to='172.167.1.108' type='set' xmlns='jabber:client' id='8202:sendIQ'><colibri xmlns='urn:xmpp:rayo:colibri:1' action='offer' muc='0pr2onedjbp4x6r@conference.172.168.1.108'/></iq>

          • Re: Help, no video of the second participant too
            jay

            thomasong wrote:

             

            var config = {

                hosts: {

                    domain: '172.167.1.108',

                    muc: 'conference.' + window.location.hostname, // FIXME: use XEP-0030

                    bridge: 'jitsi-videobridge.' + '172.168.1.108' // FIXME: use XEP-0030

                

            ~               

             

             

            first off fix it http://community.igniterealtime.org/docs/DOC-2693

            domain 'NAME'

            muc 'conference.NAME' ,   // FIXME: use XEP-0030

            bridge: 'jitsi-videobridge.NAME'   // FIXME: use XEP-0030

             

            for the NAME should be the name u put of the server  (i called my server LSI) local server internet for lan use.... u put ip as name of server u missed the muc line