0 Replies Latest reply on May 9, 2011 4:10 AM by jakobant

    PubSub cluster bug

      I have a bug with pubsub in clusterd setup

      Senario: With 2 servers in a cluster.

      1. Login in 2 users, 1 to node-1 and an other to node-2, Subscribe the users to a pubsub. A Pussub user is connected to node-1 and sending pubsubs...

      2. Stop both users sessions.

      3. User session connected to the cluster node-1 that is Sending Pubsub messages disconnects fine.

      4. User session connected to the cluster node-2 that is not sending the pubsub disconnect fine, how ever the other node (node-1)  that is sending the pubsub tried to send a pubsub to a disconnect session off the user that was connected to the node-2.. Endlessly.... This is a huge probem after 1000 users have subscribed to a pubsub on node-2 and have disconnected.

       

       

      May  5 16:38:35.493 localhost DEBUG: 2011-05-05 16:38:35,493 (client-8:) [org.jivesoftware.openfire.spi.RoutingTableImpl] RoutingTableImpl: Failed to route packet to JID: 1-25906@openfire.betware.com packet: <message from="pubsub.openfire.betware.com" to="1-25906@openfire.betware.com" id="home/openfire.betware.com/livebetting/TOPIC_LiveBettingEventUpdateEngine_EV ENT_DTO_ALL__1-25906@openfire.betware.com__ao9sJ"><event xmlns="http://jabber.org/protocol/pubsub#event"><items node="home/openfire.betware.com/livebetting/TOPIC_LiveBettingEventUpdateEngine_ EVENT_DTO_ALL"...

      May  5 16:38:35.493 localhost ...><item: id="783134484-1304613515373-47196404"><event xmlns="http://jabber.org/protocol/pubsub">eAGlmX9sG2cZx+P4R2I3IbGz1GRJ2LXV2q1Lvdw5sZOqKHGSwpKl6dRkXRaqSRffa8etfTZ3lzStJl QfCE0CTQJtmrY/NiQkhLTBxiYQA/HHQCqaxNAAgcRfDCEkJPgHtUNoqgTPe++P89lvnDN4Wmqf733f5 / N8nx/vvY71LBbKaD9VQaapFkt6MVWqpnKGod5YrJbLKG+Vqno0GIh9ZfFivlpJbSPrumqglFatqCU9h f aQbqU0q5pauH4ev1/auBivGdWiAdMNl5Fa3EVragUN7FfKS6qlHjHzVQMNo30LGbpaXtb6YTJ1WRsuw k 3OBGacjFrWxmuqYZXypZqqW8uaMuCstawlyffrtapheW+RozrMMl7YLZetUgWt46WU8R21XOAf4Zaq1 X SLfKRQVovmCTLvEjLzRqmGsZNGdVfX1nYr28joNy3V2jX...