AnsweredAssumed Answered

Red5 + Sparkweb - Login Button Does Nothing

Question asked by tjk on Sep 15, 2008
Latest reply on Oct 2, 2008 by Dele Olajide

Ok so to give you some background I've been running Openfire at my company for a little over a month and am now looking to get sparkweb up and running. So I installed the Red5 and the Sparkweb plugin and after some tweaking with the bind settings I am now able to browse out to the red5 and sparkweb pages on the openfire server. However, when I attempt to login on index.html the login button grays out permanently and nothing happens. No errors on the screen or in the logs, nothing.

 

If I try to log in to sparkweb.html the login button works but I get the error "Problem authenticating with the server or you are not authorized to perform this operation" again nothing is printed in the error logs.My configs are as follows:

 

Index.html

function jive_sparkweb_getConfig()
{
    return {
             server: "SERVER.DOMAIN.LOCAL",
             port: "8080",
             bindPath: "/http-bind/",
             connectionType : "http",
             autologin : "false"

 

          };

 

Sparkweb.html

function jive_sparkweb_getConfig()
{
    return {
        server: "FIMED-EX001.FI-MED.LOCAL",
        connectionType: "socket",
        port: "5222",
        autoLogin: "false"
    };
}

 

Im hoping that its just late and I'm missing something obvious but I am very stuck on this at the moment. Thanks in advance to anyone who has any input.

 

TJ

Outcomes